woensdag 21 november 2007

Hij hoorde het in Keulen donderen.

  • Verkeersongeval op de Weg Nr As, C.G. uit Opglabbeek draait links af en komt in aanrijding met het voertuig dat haar aan het inhalen is, dit betreft C.H. uit Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Kapelweg, V.J. uit Keulen reed over de Kapelweg in de richting van de Diestersteenweg. V.R. uit Opglabbeek reed in dezelfde richting. Plots stopte V.J. iets verder om naar het kasteel van Wurfeld links in de draaien en zette zijn voertuig in achteruit. Hierbij botste hij tegen het voertuig van V.R. Hij had niet gezien dat deze achter hem reed.
  • Aantreffen geseind persoon op de Maastrichterstwg te Maaseik, S.B. uit Kinrooi biedt zich aan bij onze diensten. Betrokkene deelt ons mee dat hij op zoek is naar een verblijfplaats, daar hij financieel niet in staat is hier zelf voor te zorgen. Na controle blijkt hij geseind te staan, na verhoor crisisopvang voor betrokkene gezocht.
  • Aantreffen weedplantage op de Akkerstraat te Maaseik, Er werd vastgesteld dat er vermoedelijk een weedplantage draaide. Huiszoeking werd uitgevoerd, resultaat positief.
    5 vertrekken waren ingericht voor het kweken van weed, in 2 vertrekken werden in totaal 215 planten aangetroffen, oogstrijp. Plantage was nog in volle uitbreiding. Verdachte C.M. van zijn vrijheid beroofd. Onderzoeksrechter werd gevorderd. Hij zal zich later voor de rechtbank dienen te verantwoorden.
  • Diefstal op Reselt te Dilsen-Stokkem, 1200 liter stookolie gestolen.