zondag 25 november 2007

Knor knor!!

  • Diefstal braak op Fortstraat te Maaseik, bij thuiskomst blijkt het achterraam geforceerd met breekijzer, 5000 euro, juwelen en laptop weg, recherche ter plaatse voor sporenonderzoek.
  • Vechtpartij/gekwetst persoon op G kerkstraat, om 06.30 uur wordt op de markt een inwoner uit Dilsen-Stokkem aangetroffen, hij heeft een wonde aan zijn hoofd en hangt volledig onder het bloed. Hij zou in een vechtpartij met drie Nederlanders betrokken zijn geweest, betrokkene werd verzorgd op spoed (klein sneetje op achterhoofd en buil).
  • Vandalisme/bedreiging op K Albertlaan te Maaseik, twee dames uit Maaseik lopen naar de LIDL parking waar hun voertuig staat als ze worden nageroepen en achternagelopen door drie jonge allochtonen. De dames sloten zich op in hun wagen en wilden vertrekken maar door hun zenuwachtigheid vielen ze enkele malen stil. Eén van de belagers heeft enkele malen tegen de wagen gestampt en heeft een ruitenwisser omgebogen. De politie Maasland stelt een onderzoek in om de belagers op te sporen.
  • Sluikstorten op de Ophovenstraat aan De Spar, op de rijbaan ligt een varkenskop, jawel ene echte, werd opgeruimd door de brandweer.
  • Diefstal braak op Fuutstraat te Dilsen-Stokkem, bij thuiskomst blijkt ingebroken te zijn, achterraam geforceerd, juwelen en drie paspoorten weg. Hele woning doorzocht.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem, kop-staart aanrijding tussen D.S. en P.G. uit Maasmechelen, de eerste was verblind door de zon en zag daardoor niet het rode verkeerslicht waarvoor P.G. stilstond.