zondag 11 november 2007

Hij sloeg een mal figuur.

  • Sluikstorten op de Zonnestraat te Dilsen-Stokkem, enkele vuilniszakken.
  • Diefstal voertuig op Rijksweg V.D. was eventjes gaan winkelen en had de sleutels in het contact laten steken. Bij terugkomst is de auto verdwenen. Het voertuig wordt later aangetroffen in Berg(NL), net aan de overzijde van de Maas.
  • Diefstal braak op Stockheimerbosch tnv D.L. uit St Katelijne Waver, Tv en video gestolen uit chalet.
  • slagen en verwondingen op de Europalaan, aanleiding is feit dat een niet mindervalide op een invalide-parking stond. De mindervalide sprak de man hierover aan waarop er een discussie ontstond. De mindervalide sloeg dan met een wandelstok enkele malen op het hoofd van de foutparkeerder die ter verzorging naar het ziekenhuis werd overgebracht om vervolgens ook nog de achterruit van de wagen in te slaan. Gezien de ernst van de feiten werd het parket ingelicht, de agressor zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.
  • Aantreffen lijk op Europalaan, een bewoner uit Maasmechelen denkt een lijk in een witte zak gevonden te hebben, de ploeg gaat ter plaatse. In het struikgewas werd een levensgrote stropop aangetroffen. Vermoedelijk een overblijfsel van halloween. Om gelijkaardige meldingen te voorkomen werd de pop ter plaatse gedemonteerd...,