zaterdag 6 december 2008

Rust in Vrede!.

05-12-2008
  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 12.30 uur, geen verdere gegevens.
  • Bedreigingen op M Koningsstraat te Maaseik, Z.K. uit Maaseik is aan het OCMW loket en eist zijn geld. Blijkbaar is dit vandaag gestort op rekening van OCMW. Even later stelt hij vast dat hij het geld heeft ontvangen. Hij is nu rustig en biedt zijn excuses aan.
  • Oplichting op Bergerkampstraat te Dilsen, betrokkene had een vrouw uit West-Vlaanderen leren kennen via internet. Zij had de man een citytrip voorgesteld naar Barcelona. Hij heeft 200 euro overgeschreven op een rekening. Daarna heeft hij niets meer van haar gehoord. Toen kreeg zijn werkgever een fax van een financiële instelling betreffende het loon van betrokkene, men vroeg aangaande een aangevraagde lening van slachtoffer of de loongegevens klopten. Slachtoffer had geen lening aangevraagd en vermoedt dat zijn chatvriendin dit opgezet heeft.
  • Verdrinking op Eindestraat te Dilsen, G.A. uit Dilsen is in het kanaal terecht gekomen. Een getuige, dewelke zich met de fiets over het fietspad begeeft, is getuige van het gebeuren. Getuige begeeft zich tot aan zijn middel in het water en kan de vrouw vastgrijpen doch krijgt haar niet op de oever. Na herhaaldelijke pogingen dient hij haar te lossen en gaat op zoek naar hulp. Bij terugkomst ligt de vrouw onbeweeglijk in het water. Een inspecteur van de Politie Maasland springt in het water en kan haar eruit halen. Reanimatie door MUG, overbrenging van het slachtoffer naar Maaseik. Na enkele uren is de vrouw dan toch overleden. De politiezone Maasland wenst de nabestaanden en vrienden veel kracht en sterkte voor nu en in de toekomst.
  • Tanken zonder betalen op Nijverheidslaan te Dilsen tnv Esso, T.S. uit Genk tankt voor 70 euro en betaalt niet.
  • Brandstichting op K Boudewijnplein te Dilsen, vuilbak aan de bibliotheek werd door zevental jongeren in brand gestoken, na het obligatoire gelieg en bedrieg blijkt de 16-jarige B.B. de dader te zijn.

06-12-2008

  • Vandalisme op Ophovenstraat te Maaseik tnv nachtwinkel, steen door etalage gegooid.
  • Nachtlawaai op de Markt te Maaseik tlv een horecazaak , PV opgesteld.