donderdag 11 december 2008

Rust in Vrede!..

10-12-2008
  • Diefstal handtas op Bosstraat te Maaseik, W.T. haar handtas werd in de Zeeman gestolen. Tijdens het noteren van de klacht, melding dat de handtas werd teruggevonden op de Munikkenstraat te Maaseik. De handtas en de gehele inhoud werd terugbezorgd aan het slachtoffer, op het geld, 100 Euro, na.
  • Diefstal braak op Voorshoventerweg te Maaseik, houten zitbank losgeschroefd en meegenomen.
  • Overlijden/ongeval te Dilsen om 21.20 uur, in de woning zijn er vijf hulpverleners. De vierjarige zoon was in de badkamer. De radiator is naar beneden gevallen. De radiator valt op het kindje. De hulpdiensten komen ter plaatse en proberen het kind tevergeefs te reanimeren. De politiezone Maasland wenst de nabestaanden en vrienden veel kracht en sterkte voor nu en in de toekomst.
  • Verkeersongeval op de Vilvertstraat te Dilsen om 19.50 uur, D.K. uit Houthalen volgt de Vilvertstraat in de richting van de Maasvallei. In de bocht wil ze richting Maasvallei rijden, doch komt hierbij in aanrijding met het voertuig van S.I. uit Genk. Deze laatste volgde de Bekaertlaan komende uit de richting van de Boslaan en rijdende in de richting van Maasmechelen, EAF.

11-12-2008

  • Verkeersongeval op de Bospoort te Maaseik om 12.00 uur, fietser omvergereden, gekwetst aan knie, geen ziekenwagen nodig, geen verdere gegevens.
  • Winkeldiefdiefstal op Bosstraat te Maaseik tnv Schoenenreus, de 14-jarige Z.N. uit Meeuwen steelt 2 paar damesschoenen ter waarde van 17,99 en 24,99 euro.