zaterdag 24 januari 2009

A drunk mans' words are a sober mans' thoughts!

23-01-2009
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 15.10 uur. F.J. uit Maaseik heeft losgebroken hond van D.R. uit Maaseik onder de wagen gekregen, hond dood, EAF.
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 16.30 uur, geen verdere gegevens, EAF.
  • Diefstal fiets op Fr Maldersstraat te Maaseik.
  • Sluikstorten op Driepaal te Dilsen, een 60-tal autobanden werden achtergelaten, TD ruimt op.
  • Opzettelijke slagen op de Haagstraat te Maaseik. M.J. gaat naar de school om er zijn zoon op te pikken. De ouders zijn gescheiden. Zijn ex-vrouw met vriend staan er ook. Er onstaat een gevecht om het kind tussen M.J. en de nieuwe vriend L.M. uit Maasmechelen.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 18.15 uur. W.M. uit Dilsen rijdt vanuit de parking de Europalaan op en geeft geen voorrang aan G.G. uit Dilsen, EAF.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 18.15 uur. Blijkt dat A.A. uit Bilzen en diens broer A.M. een voertuig wilden binnen brengen ter herstelling. Ter hoogte van kledingszaak Van Hoof rukt plots een hevige windvlaag de motorkap van A.A's voertuig(fiat Uno) los. De motorkap vliegt over het voertuig en belandt op de rijweg voor het voertuig van A.M. Deze kan tijdig stoppen doch de daar achter rijdende L.L uit Genk niet en deze rijdt achterop A.M. Ten gevolge de aanrijding zit A.M. gekwetst in het voertuig. Omdat hij klaagt over rugpijnen wordt het dak van de wagen afgeknipt door de Brandweer en wordt betrokkene overgebracht naar het ziekenhuis.

24-01-2009

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 01.50 uur. P.C. uit Dilsen heeft tegen hoge snelheid de betonnen verkeersgeleider aangereden op het kpt met de Kempenstraat. De verkeersgeleider met de gele verlichte kegel en het verkeersbord D1 zijn weg gekatapulteerd. Het vtg is dan eveneens weggevlogen in de tegenovergestelde rijrichting. Heeft dan een zee van brokstukken nagelaten en de nieuw aangelegde tuin van een woning totaal verwoest. In deze tuin heeft hij dan nog een boom geraakt. Vtg voor de schroot, bestuurder slechts licht gekwetst aan been. Blaast "P" in ziekenhuis, rijbewijs ingetrokken.
  • Opzettelijke slagen op K Kerkstraat te Maaseik. Een Nieuw-Zeelander werd in een horecazaak met een fles op zijn hoofd geslagen. Aanleiding van ruzie zou een dronken Engels meisje zijn geweest die iedereen lastig viel.