woensdag 28 januari 2009

Ze zijn geslepen maar het werd hen door de neus geboord.

28-01-2009
  • Diefstal op Sportlaan te Maaseik. Kabeldiefstal van +/- 100 meter dikke koperen 5-aderige kabel, benadeelde is aannemer van het nieuwe zwembad te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Gr Kerkstraat te Maaseik om 14.30 uur. D.H. uit Kinrooi rijdt tegen geopende deur van geparkeerde wagen van S.A. uit Maaseik. EAF.
  • Verkeersongeval op de A Sauwenlaan te Dilsen om 08.55 uur. P.C. uit Dilsen komt uit Langs de Graaf en steekt met haar voertuig de Arnold-Sauwenlaan over richting De Brammert. B.C. uit Dilsen komt uit de Brammert en slaat linksaf met haar voertuig op de Arnold-Sauwenlaan. Op dat moment vindt de aanrijding plaats. EAF.
  • Poging Oplichting op Langstraat te Dilsen. Gisteren hebben zigeuners uit Maastricht een schrijnwerker aangesproken. Deze verricht momenteel werkzaamheden aan een woning. De twee verdachten, één oudere dikkere man en een jonge man van ongeveer 20 jaar zich verplaatsend met een oude witte Opel Kadet - busje. De twee heren stelden voor om boren van hem te slijpen. Hij geeft hen het materiaal mee. Vandaag komen de heren opdagen met het materiaal en stelden dat benadeelde 600 euro moest betalen voor het geleverde werk. Hij weigerde dit, mede omdat de Nederlanders geen officiële factuur wilden opstellen. Vervolgens stelden ze hem voor om de prijs van 400 euro te betalen. Ook dit weigerde hij. De Nederlanders begonnen moeilijk te doen, maar zouden geen bedreigingen geuit hebben. Hij gaf aan dat hij de politie zou bellen, waarop de twee heren onmiddellijk vertrokken.
  • Diefstal op Oude Baan te Dilsen. Op de voetbaltraining te werden de GSM en de brieventas uit de zak van zijn broek ontvreemd, de kleedkamer was niet slotvast.