vrijdag 30 januari 2009

't Zal toch gene bospoeper zijn geweest zeker.

29-01-2009

  • Drugs/rijden onder invloed op de Bleumerpoort te Maaseik. N.L. uit Kinrooi mee naar bureel, is in bezit van speed. Rijbewijs ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 22.50 uur. L.F. uit Maaseik raakt met zijn bromfiets de borduur aan de linkerzijde van de rijbaan. Hij begint te zwalpen en komt tot stilstand tegen verkeersgeleider. Hier valt bestuurder tegen paaltje welke rond boompje staat. Geen schade. Bestuurder naar ziekenhuis Mak.

30-01-2009

  • Vandalisme op Rosmolenstraat te Maaseik, drie jongeren hebben eieren tegen ruiten van de school gegooid, waren naar fuif Chrysostomos geweest te Bree.
  • Poging diefstal braak op Boslaan te Dilsen. Eigenaar ter plaatse evenals de politieploeg. Dader is nog tp als eigenaar zijn parking oprijdt. Deze is dan gevlucht en de Boslaan overgestoken en vervolgens het bos ingelopen. Een zoeking in bos en wijk naar voertuig en dader is negatief. Speurhond ter plaatse, deze kan het spoor volgen in het bos tot aan een grote kiezelweg, hier heeft het voertuig van de dader gestaan. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 07.35 uur. L.M. uit Kinrooi verliest ctl over stuur en komt tegen boom terecht.



Resultaten van de aktie "Aanpak Verkeersongevallen op N78 en N75" op 29.01.09 :


Alcohol: 11 AT Neg - 2 AT Alert (0.22 - 0.35).
Drugs in verkeer : 2 bestuurders getest, waarvan 1 positief + intrekking Rb.
Snelheid : 2266 vrtg gecontroleerd waarvan 59 in overtreding.
Verzekering : 1 voertuig niet verzekerd + inbeslagname.
Rijbewijs : 1 bestuurder zonder rijbewijs.
Bezit van drugs : 1.
Tech. Eisen : 9 PVW.
Aantal gecontroleerde voertuigen : 96.
Het was weer een koude middag en avond.