donderdag 15 januari 2009

Hij gaat te voet naar Scherpenheuvel, jaja, te voet..

14-01-2009

  • Verkeersongeval op de Diesterstwg te Maaseik om 15.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen C.L. uit Maaseik en B.H. uit Dilsen.
  • Wateroverlast op B Henrylaan te Dilsen. Ter plaatse komt het water langs het venster aan de voorzijde naar buiten. Eigenaar uit Kinrooi gecontacteerd, komt onmiddellijk ter plaatse. Klok van de waterleiding is stuk. Hoofdleiding werd dicht gedraaid. Geen waterschade binnen, liep langs de muur naar buiten.
  • Poging handtasdiefstal op Europalaan te Dilsen. Een 83-jarige inwoonster wandelt van haar woning in de richting van de Europalaan. Op het kruispunt Europalaan - Kantonsweg wordt ze langs achter gegrepen door een jongen, de verdachte trekt aan haar handtas, de dame trekt terug aan haar tas en valt op haar linkerschouder, verdachte vlucht zonder buit. Verder onderzoek.
  • Diefstal voertuig op Molenveld te Dilsen. Een rood Mazda bestelbusje werd gestolen.

15-01-2009

  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 07.00 uur. P.R. uit Maasmechelen en S.J. uit Scherpenheuvel zijn met hun voertuigen van de baan geraakt. 1 voertuig getakeld. Dienst der werken verwittigd, komen strooien.
  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Dilsen om 09.50 uur. K.H. uit Opglabbeek verlaat de parking. Ze geeft geen voorrang aan V.H. uit Maaseik. Deze kan niet meer ontwijken en niet meer stoppen. Hij rijdt het voertuig van K.H. aan in de flank. K.H. zit geklemd in het voertuig en wordt door de brandweer bevrijd.
  • Verkeersongeval op de Europalaante Dilsen om 10.10 uur. B.Y. uit Dilsen kwam uit de Hoefkamp en had D.G. te laat gezien. EAF.



Verkeersactie N75-N78 op 14-01-2009 van 1300-2100 :

Gecontroleerde Vtgn op snelheid : 1842 waarbij 84 Vtgn in overtreding.
10 ademtesten safe, 1 negatieve drugtest.
PV geen gordel : 2 - Rood licht : 2 - Verboden richting : 2 - GSM : 1
Mistlichten : 1 - Aantreffen Drugs : 1 - PVW’s : 7