woensdag 25 februari 2009

Onverstoorbare remslaap…

24-02-2009
  • Opzettelijke beschadigingen aan het oud gemeentehuis op de Mortelveldstraat te Dilsen-Stokkem. Eén raam werd volledig ingegooid aan de bovenzijde en een tweede raam is gebarsten. Patrouille werd gestuurd.

25-02-2009

  • Verkeersongeval op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 01.42 uur. In een bocht geraakt het voertuig van de weg en neemt op zijn vlucht meerdere betonnen omheiningspalen mee, verschillende meters omheiningsdraad, enkele bosjes en struiken en komt tot stilstand tegen een huis. Het voertuig boorde zich in het huis, zodat de gevel diende gestut te worden. MUG, ambulance en brandweer komen ter plaatse. De 36-jarige bestuurder is overleden.
  • Sturen onder invloed op Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem. De bestuurder reed met zijn voertuig tussen het volk door en werd geintercepteerd door de politie. PV werd opgesteld en het voertuig getakeld.
  • Dronken persoon op Langs de Graaf te Dilsen-Stokkem. Er wordt ons gemeld dat op de parking een wagen met draaiende motor staat. Ploeg gaat ter plaatse. Bestuurder is een carnavalist die achter het stuur ligt te slapen met de voet op het gaspedaal.
  • Verkeersongeval op Meerkensstraat te Dilsen-Stokkem om 12.07 uur. Tijdens de verplaatsing van een voertuig komt een 2-jarig kind onder het achterwiel van de wagen terecht. Slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. Korte tijd later is het slachtoffer overleden. Parket heeft een deskundige aangesteld.