donderdag 19 februari 2009

Twee kloten raakten elkaar!

18-02-2009
  • Verkeersongeval op K Albertlaan te Maaseik om 13.40 uur. H.O. uit Maaseik rijdt op de K. Albertlaan richting Bospoort. Bij het opdraaien parkeerterrein grootwarenhuis LIDL merkt hij bromfiets bestuurd door J.A. uit Meeuwen niet op, waardoor deze ten val komt. Hierbij wordt rem, spiegel en pinker achterzijde aan de linker zijde beschadigd.
  • Opzettelijke slagen op de K Astridlaan te Maaseik. Tijdens een onenigheid op de petanqueclub kwam het tussen twee leden tot slagen.
  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik. Een voertuig heeft in de omheiding gereden en is verder gereden. Bumper en nrplaat ter plaatse achtergebleven. De eigenaar van de wagen kwam even later ter plaatse om de schade te regelen. Zijn vrouw had gereden is de laatste tijd wat verward.
  • Vuurtje stoken op de Oude Baan te Dilsen. Een bewoner had even gestookt doch had het bij aankomst van de politie reeds gedoofd, zal het niet meer doen.
  • Niet-verzekerd voertuig op Bakkershoefstraat te Dilsen. Tijdens een patrouille treft de politieploeg onder de brug in Dilsen een voertuig Opel Astra aan. In het voertuig zitten een vijftal personen. De 17-jarige E.M. uit Dilsen had het voertuig vandaag gekocht voor 480 euro en dit van de ouders van zijn kameraad. Hij is blijkbaar echter nog niet zo goed op hoogte van welke documenten een voertuig allemaal dient te hebben, zo is hij niet in het bezit van een verzekering noch inschrijving noch rijbewijs. Voertuig getakeld.
  • Opzettelijke slagen op Rijksweg te Dilsen. Slachtoffer werd ingesloten door 6 à 9 jongeren. De meesten zijn de politie bekend. Slachtoffer kreeg slag in het aangezicht recht op zijn piercing. Verder onderzoek wordt gevoerd.