vrijdag 13 februari 2009

Veni Vidi Vici!

12-02-2009
  • Verkeersongeval vlucht op de Hoogstraat te Maaseik om 10.30 uur. V.W. rijdt tegen geparkeerde wagen van D.L. uit Maaseik en rijdt door.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 15.40 uur op de parking GB, EAF.
  • Winkeldiefstal/weerspannigheid op B Philipslaan te Maaseik tnv GB. Betreft winkeldiefstal waarbij S.R. uit Maaseik tabakswaren wegsteekt in de binnenzak van zijn jas. Dader wordt tegengehouden door de winkeldetective. S.R. ontkent iets gedaan te hebben en heeft ook geen zin in een fouille. Wanneer de politiemannen verdachte willen fouilleren verzet deze zich. Verdachte wordt geboeid overgebracht naar het commissariaat. In de jaszak worden de gestolen tabakswaren aangetroffen. S.R. was onder invloed van alcoholische dranken. Opgesloten in Amigo.

13-02-2009

  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 13.40 uur. J.R. komt met zijn wagen van de oprit van zijn woning afgereden naar de Europalaan toe. Gezien zijn woning heel kort aan de weg gelegen is reed hij heel stil. Op het ogenblik dat hij het fietspad dan dwarste reed fietser K.H. uit Dilsen die over het voetpad reed links voor tegen zijn wagen aan.