vrijdag 8 mei 2009

"Aen 't Watermolenhuys."

07-05-2009
  • Gauwdiefstal op K Kerkstraat te Maaseik. Een inwoonster wordt aan de toegangsdeur van haar appartement aangesproken door een deftig geklede man van vreemde origine. De man toont een 2 Euro muntstuk en vraag of ze kan wisselen. Vervolgens wil de man haar perse helpen met het openen van de deur. Eenmaal in haar appartement kan ze vaststellen dat haar portefeuille is verdwenen.
  • Diefstal nummerplaat op St Jansberg te Maaseik.
  • Wateroverlast op Geiboomstraat te Maaseik. Ter hoogte van de werf met nieuwbouwappartementen "Aen 't Molenhuys" komt er water uit de grond. De watermaatschappij wordt verwittigd om ter plaatse te komen en de waterleiding af te sluiten. In de kelders van deze nieuwbouwappartementen staat enkele centimeters water.

08-05-2009

  • Persoon in nood/dronken persoon te Maaseik. Een huisbaas vindt een papier onder de deur dat de bewoner het niet meer ziet zitten en zelfmoord heeft gepleegd. Eigenaar zegt dat hij bewoner nog meende te horen. Deur geforceerd en binnen. In woonkamer wordt de bewoner slapend tussen een berg bierblikjes en etensresten aangetroffen. Ziekenwagen en brandweer ontboden voor evacuatie via venster van appartement. Intussen verkeersregeling uitgevoerd aan Maasbrug wegens géén doorgang in Bleumerstraat.
  • Dronken/gekwetst persoon op Slakkenstraat te Dilsen. In een zijstraatje ligt een man op de grond. Aan de ene zijde van de straat ligt een fiets, aan de andere zijde een man. B.M. is compleet dronken. Betrokkene is helemaal nat, heeft een hoofdwonde en pijn aan zijn rug. Overgebracht naar ziekenhuis Maaseik.