woensdag 13 mei 2009

Ook haar kilo's?

12-05-2009
  • Diefstal op Sportlaan te Maaseik. Tijdens het sporten werd haar locker leeggemaakt, alles is verdwenen.(Lederen jas, portefeuille, gsm, bankkaarten, enz.) Verder onderzoek.
  • Niet-verzekerde bromfiets op Maastrichterstwg te Maaseik. W.R. uit Maaseik rijdt op de Eikerstraat in de richting van de Markt. Controle bromfiets : geen enkel document voorhanden. Bromfiets is volgens betrokkene NIET verzekerd. Dit kost te veel en het is crisis voor hem. Bromfiets getakeld.

13-05-2009

  • Drugs/Sturen onder invloed op Maasbrug te Maaseik om 00.00 uur. Tijdens een actie aan de Maasbrug wilde de politie een voertuig aan een controle onderwerpen. Bestuurder van bovenvermeld voertuig blijft met dezelfde snelheid doorrijden en negeert de bevelen van politiemensen waardoor de inspecteur genoodzaakt is opzij te gaan. Het voertuig draait vervolgens rechtsaf richting Ophoven en geeft plankgas. Na een korte achtervolging kan het voertuig op de Houtweg onderschept worden. Bij controle van bestuurder N.D.(26j) uit Riemst en passagier R.T.(27j) treffen wij bij elk een grote hoeveelheid verdovende middelen aan. Bij fouille werd op het lichaam van N.D. speed aangetroffen.
    Bij R.T. werd eveneens een grote hoeveelheid drugs aangetroffen, 500 gr Speed en 600 ml vloeibare. N.D. reed tevens onder invloed van drugs, zijn rijbewijs werd ingetrokken. De twee worden heden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  • Diefstal braak op Broekkempweg te Maaseik. De vitrine van een handelszaak werd ingeslagen. Enkele dozen met electrisch gereedschap van het merk SKIL werden gestolen.
    De bewoners werden gewekt door het alarm, melder heeft geroepen waarop daders de vlucht hebben genomen. Zijn weggereden met een rode Renault, vermoedelijk type 21, met Belgisch kenteken. Recherche doet een sporenonderzoek.


Actie N78 N75 op 12-05-2009 van 1300-2100 :


Snelheid : 149 overtreders – drie intrekkingen rijbewijs.
Verzekering : 1 PV
GSM : 2 PV
PVW : 11
Parkeren Markt : 7 ++ plaats gehandicapte : 4 ++ Fietspad : 2
Snelheid met onderschepping : 1 PV