maandag 4 mei 2009

Fatal Attraction?

03-05-2009

  • Verkeersongeval op de Hazepadweg te Maaseik om 12.20 uur. V.D.(19j) uit Heerlen(NL) wil vanuit de Kapelweg de Diestersteenweg oversteken doch geraakt in aanrijding met K.V.(21j) uit Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Bergeindestraat te Maaseik om 16.30 uur. H.R.(27j) uit Maaseik reed met zijn voertuig over de Kasteelstraat komende van de richting van As en rijdende in de richting van Opoeteren. Op een gegeven moment moet hij naar links uitwijken voor een overstekende kat. Door dit maneuver komt hij frontaal in aanrijding met tegenligger T.J.(52j) uit Maaseik. Door de aanrijding komt het tegenliggend voertuig in de gracht terecht. T.J. en echtgenote T.M. werden zwaar gewond.
  • Opzettelijke slagen op K Albertlaan te Maaseik. S.J. uit Kinrooi had voor zijn vriend een stripteaseuse geregeld voor zijn vrijgezellenfeest. Deze zou om 19.00 uur komen doch daagde pas op om 20.00 uur terwijl de feestneuzen om 20.15 uur een bus hadden naar Maastricht. Er werd dan gediscussieerd over de te betalen prijs. Dit zinde S.S. uit Ninove niet. Even later reed zij dan moedwillig in op de vierders die zich te voet naar de Bospoort verplaatsten.
  • Sluikstorten op Oude Baan te Dilsen, kinderwagen achtergelaten.
  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen om 22.00 uur. P.W.(74j) uit Maastricht(NL) reed op de Burgemeester Henrylaan komende van Neeroeteren.Ter hoogte van café het Fort stak een voetganger, C.S.(23j) uit Maaseik, plots de rijbaan dwars over. Bestuurder en voetganger geven beiden aan elkaar niet te hebben opgemerkt. C.S. ter verzorging naar ziekenhuis, zij had gedronken.

04-05-2009

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.00 uur tussen S.K. uit Evere reed over de Europalaan en wilde links de Rijksweg opdraaien. D.W. uit Maaseik kwam met haar personenwagen over de Oude-Kerkstraat gereden en wilde recht oversteken naar de Europalaan toe. S.K. verleent geen voorrang en het komt tot aan aanrijding. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.45 uur tussen fietser en bromfietser.
    Ter plaatse aanrijding tussen bromfiets bestuurd door G.D.(28j) met passagier T.W.(28j) uit Dilsen. Fietster D.I.(73j) uit Dilsen rijdt over het fietspad van de Rijksweg komende uit Elen. G.D. wil de fietser inhalen. Ze komt daarbij in aanrijding en de fietser valt.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 13.00 uur. Aanrijding tussen R.J.(65j) uit Dilsen en W.K.(20j) uit Dilsen op de parking aan de Humaniora Europalaan te Dilsen.