zaterdag 30 mei 2009

En... Doek!

29-05-2009

  • Diefstal op Weertersteenweg te Maaseik. Nrplaat van vrachtwagen gestolen, is reeds tweede keer.
  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 14.30 uur. S.F. (45j) uit Maaseik rijdt op de Misweg in de richting van de Maaseikerlaan. Bij het oprijden van de Maaseikerlaan, in de richting naar Maaseik, komt hij in aanrijding met de fietster G.M. (49j) uit Maaseik dewelke op het fietspad rijd in de richting van Maaseik. Fietster met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Weerterstwg te Maaseik om 15.50 uur. Bromfietsster W.F. (17j) uit Kinrooi reed over het fietspad richting Sint-Jansberg terwijl de bestuurder van de personenwagen, H.W. (20j) uit Kinrooi rechts afsloeg de Van Eycklaan in komende vanuit Maaseik centrum. Enkel schade linkerzijde van de bromfiets. Ouders van bromfietster waren eveneens ter plaatse. EAF.
  • Verkeersongeval op de Bleumerpoort te Maaseik om 15.30 uur. Kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. V.A. (49j) uit Geleen (NL), M.J. (50j) uit Dilsen en K.F. (50j) uit Holtum (NL), EAF.
  • Drugs/verdachte gedragingen op Kapelweg te Maaseik thv Wilgenveld. D.R. uit Maaseik wordt in het bezit van cannabis aangetroffen, was in gezelschap van twee andere jongeren.
30-05-2009

  • Sturen onder invloed op Plantage te Maaseik, W.B. uit Maaseik blaast A, inhouden rijbewijs.
  • Verkeersongeval vlucht/dronken sturen op de Maastrichterstwg te Maaseik om 06.15 uur. De politieploeg hoort een doffe slag en ziet T.A. uit Maaseik voor het bureel tegen een verkeersbord staan met zijn auto. Ze herkennen de bestuurder van een vorige interventie waarbij ze hem gewaarschuwd hadden niet te rijden. Betrokkene rijdt weg richting Elen tegen hallucinante snelheden. De voorbumper hangt er nog half aan. Ze volgen betrokkene met de zwaailichten op en uiteindelijk staakt hij de strijd als hij in de Kasteelstraat te Elen zijn voorbumper verliest. Ademtest positief. Rijbewijs ingetrokken. Betrokkene verklaart helemaal niet weggevlucht te zijn. Hij had enkel de intentie om te kijken of zijn voertuig nog reed en hij had de bedoeling om hierna terug te gaan naar het verkeersbord. Hij had hier alleen niet de kans voor gekregen omdat ze hem te vroeg hadden doen stoppen....
  • Verkeersongeval op de Teutelbergstraat te Dilsen om 03.30 uur. V.W. uit Dilsen moest uitwijken voor ree en rijdt het decor in. Auto getakeld.