vrijdag 15 mei 2009

Hij kan (niet) rijden zonder rijbewijs.

14-05-2009


  • Verkeersongeval op de M Koningsstraat te Maaseik om 22.00 uur. S.A.(69j) uit Maaseik rijdt met zijn fiets over het fietspad van de rotonde aan het Stationsplein komende van de Koningin Astridlaan en rijdende in de richting van de Koning Albertlaan. Thv de Stationsstraat komt D.M.(34j) uit Maaseik de rotonde opgereden en ziet de fietser niet aankomen. S.A. valt door de aanrijding met de linkerzijde van zijn hoofd en lichaam op het asfalt. De chauffeur stopt en wil met het slachtoffer naar de dokter gaan doch alles blijkt in orde te zijn. Eens thuis voelt S.A. enorme pijn aan zijn linkerkaak, aan zijn pols en blijft hij bloed afslikken. S.A. gaat naar het ziekenhuis waar blijkt dat zijn kaak op 2 plaatsen gebroken is. De pols werd zwaar verstuikt.
  • Diefstal fiets op Borreshoefstraat te Dilsen.
  • Sturen onder invloed op Boslaan te Dilsen. K.W.(43j) uit Dilsen is dronken en agressief. Blaast positief. Betrokkene heeft reeds rijverbod. Kan geen verzekering voorleggen, voertuig getakeld. Staat nog geseind voor drie feiten.
15-05-2009


  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 08.15 uur. Kop-staart aanrijding tussen J.L.(24j) en D.A.(39j) uit Maaseik, EAF.
  • Verkeersongeval op de Nieuwstraat te Dilsen op de parking van het politiebureel om 11.20 uur. M.F. (50j) uit Dilsen heeft juist aangifte gedaan van verlies rijbewijs. Hij rijdt op de parking achteruit maar ziet niet dat O.A. uit Dilsen achter hem heeft geparkeerd en rijdt met de trekhaak tegen diens voorbumper, EAF op het bureel ingevuld.