vrijdag 22 oktober 2010

Bokkig onderwijs...

21-10-2010
  • Verkeersongeval op de Voorshoventerweg te Maaseik om 14.41 uur. Het voertuig van S.M. (50j) komt in aanrijding met dit van H.M. (47j), waardoor H.M. gekwetst raakt en per ambulance overgebracht wordt naar het ziekenhuis. Uit controle van de boorddocumenten blijkt dat H.M. niet verzekerd is en geen inschrijving voor het voertuig heeft. Takeling + PV's !! Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af.
  • Poging diefstal voertuig op de Hertstraat te Maaseik. Vannacht hebben onbekenden geprobeerd het voertuig van G.C. (36j) te stelen op een parking. Een raam en deur zijn beschadigd door een schroevendraaier.
  • Onbeheerde dieren op de Bresilstraat te Dilsen-Stokkem. L.E. brengt een dwerggeitje ten burele. Het geitje liep op de speelplaats van de Vrije Basisschool te Lanklaar. Het diertje werd opgehaald door de hondenvanger.

22-10-2010

  • Defecte verkeerslichten op het kruispunt van de Maastrichtersteenweg met de Koning Boudewijnlaan te Maaseik om 11.03 uur. De ploeg heeft de voorlopige lichten terug in werking gesteld.
  • Poging diefstal met braak op de Bekaertlaan te Dilsen-Stokkem. Een ketting van een poort werd doorgeknipt. Er is niets gestolen, maar onbekenden zijn op het terrein geweest. Geen sporen volgens veiligheidsagent.