zaterdag 16 oktober 2010

Hij schiet er niks mee op..

15-10-2010

  • Poging diefstal heterdaad op M Koningsstraat te Maaseik. Een arts stuit in de echokamer op twee jongemannen. Ze rennen langs de achterzijde via de parking weg. Verder onderzoek.
  • Brand op Tienderstraat te Maaseik. Woningbrand om 14.40 uur. Brand afkomstig van de kelder. De bewoner was in zijn kelder aan het werken aan zijn motorfietsen. Tijdens het lostrekken van de benzinetank is er een kleine hoeveelheid benzine op zijn verwarming terechtgekomen. Hierdoor is er een vonk ontstaan. De volledige kelder is bedekt met een zwarte stofwolk, brandweer ter plaatse.
  • Wapens/munitie op P Sangersbrug te Maaseik om 23.00 uur. Tijdens een gezamenlijke controle met de Nederlandse politie wordt overgegaan tot controle van T.F. uit Maaseik. In de wagen wordt een lader van een Glock aangetroffen. Voertuig ondersteboven, maar geen wapen te vinden. Betrokkene zegt te werken voor defensie NL, doch kan geen legitimatie doorgeven. Hij woont in Belgie sedert enige tijd. Dacht dat het wel kon. Marechaussee komt langs, delen betrokkene duidelijk mee dat hij zijn lader, wapens etc... in NL moet laten. Zijn oversten worden ingelicht.
  • Nachtlawaai op Bosstraat te Maaseik. De politieploeg stelt vanuit een horecazaak duidelijke geluidsoverlast vast. Aan de vraag om het geluid te beperken wordt met weinig overtuiging gevolg gegeven. PV opgesteld.
  • Diefstal braak op Haagstraat te Dilsen. Braak aan verandadeur. Laptop en juwelen weg.
16-10-2010

  • Diefstal braak op B Prevotlaan te Dilsen. Inbraak langs de achterzijde. Laptops, kleding en digitale camera gestolen. Sporenonderzoek.
  • Vechtpartij op Maastrichterstwg te Maaseik om 05.40 uur. Aan een bar is er een handgemeen. Bij aankomst van de politie zijn de boosdoeners al vertrokken.
  • Vechtpartij op K Kerkstraat te Maaseik om 01.00 uur. Op het Kerkplein is het tot een confrontatie gekomen tussen een 20-tal jongeren. Op Spoed is één kerel met een bewerkt gezicht en een kapotte vuist binnengebracht. Hij zegt dat hij gevallen is. Weet niets van een vechtpartij.