woensdag 27 oktober 2010

Hij wilde nog Het Láátste Nieuws bezorgen.

26-10-2010

  • Plantage/drugs op A Sauwenlaan te Dilsen. Bij een Dilsenaar werd op zolder een plantage van 250 planten aangetroffen, verdachte was juist aan het oogsten. De stroom werd afgetakt.
27-10-2010

  • Drugs op Canadastraat te Maaseik. P.D. uit Maaseik wordt in het bezit van weed aangetroffen.
  • Poging diefstal braak op Javanastraat te Maaseik. Aangever werd wakker toen hij iemand aan de deur hoorde. Toen hij beneden kwam rende er een jongeman, gekleed in jeans, jasje en hoed weg.
  • Verdacht voertuig op St Lam Kerkstraat te Maaseik om 06.25 uur. Melding dat er een witte camionette met NL kenteken tegen het verkeer in door de straat reed - had geen achterwielen meer. Het voertuig wordt door de politieploeg onderschept op de Rijksweg in Rotem. Hij reed daadwerkelijk op een stuk velg. Bestuurder vond dit heel normaal want hij moest de kranten nog rondbrengen !!
  • Homejacking op Venlosesteenweg te Maaseik. Diefstal van een voertuig BMW. De dieven zijn de woning betreden via de voordeur en hebben de sleutels van de wagen genomen. De sleutels lagen in de inkomhal. Verder is er niets gestolen. Lokale Recherche ter plaatse voor sporenonderzoek.


Gevonden fiets :

Terugvinden van een gestolen damesfiets in de nacht van 04 op 05 Oktober 2010 omstreeks 02.20 uur. De fiets stond in het fietsrek op de parking van het cultureel centrum te Maaseik. De eigenaar van de fiets kan zich aanbieden bij de politiezone Maasland op het commissariaat te Maaseik.