vrijdag 1 oktober 2010

Opzij, opzij, opzij…maak plaats, maak plaats, maak plaats…want ik doe het niet!

30-09-2010
  • Diefstal op de Begijnenstraat te Maaseik. K.Y. (49j) hoort dat er iemand naar buiten gaat en ziet vanuit het bovenraam een dame vluchten. Een jurk twv 170 euro en een leesbril zijn verdwenen. PV werd opgesteld.
  • Verdachte gedragingen op Kloosterbempden te Maaseik. B.N. (29j) laat enkele artikelen verdwijnen in een draagtas. Achter de kassa wordt de verdachte tegengehouden door de winkelverantwoordelijke. De gestolen goederen betreffen verzorgingsproducten en sigaretten, dit ter waarde van 210,15 euro. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval met vlucht op de Weertersteenweg te Maaseik om 23.20 uur. P.S. (25j) rijdt D.M. (45j) aan en vlucht naar huis. D.M. kan de kentekenplaat doorgeven. P.S. legt een positieve ademtest af. Parket ingelicht: onmiddellijke intrekking rijbewijs voor 15 dagen!! PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 16.13 uur. V.K. (17j), bestuurder van een bromfiets, komt uit de richting van Maaseik en rijdt op het fietspad. Uit de tegengestelde richting komt U.L. (15j) met de fiets. Wellicht omdat beiden niet voor elkaar opzij willen gaan, komen ze met elkaar in botsing. Werd onderling geregeld.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen-Stokkem om 17.20 uur. Kop staart aanrijding tussen twee personenwagens thv de verkeerslichten. Geen gewonden. EAF werd ingevuld en PV werd opgesteld. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.
  • Verkeersongeval op de Wal in Dilsen-Stokkem. Er werd schade veroorzaakt aan de attractie Pluto’s Place doordat er over de opstapvloer gereden werd. De ploeg gaat ter plaatse.

01-10-2010

  • Niet verzekerde motorfiets in de Spilstraat te Maaseik. B.R. (36j) had geen boorddocumenten van de motorfiets bij en kon ook geen rijbewijs voorleggen. De motorfiets werd getakeld.
  • Diefstal van een GFT-container op de Hertstraat te Maaseik. Aangifte ten burele.

Wegenwerken op de Maastrichtersteenweg/K. Boudewijnlaan
(N78-N78b) Siemkensheuvel

In de nacht van maandag op dinsdag (4 op 5 oktober 2010) wordt het volledige kruispunt Koning Boudewijnlaan – Maastrichtersteenweg heraangelegd. Het kruispunt zal hiervoor volledig afgesloten worden vanaf 21.00 uur. Een omleiding is voorzien. Er kan wat verkeershinder verwacht worden.