maandag 11 oktober 2010

Ladies Challenge!

10-10-2010

  • Diefstal uit voertuig op Tugela te Dilsen. Een 50-tal liter brandstof (diesel) is uit een vrachtwagen gestolen. Er ligt ook veel brandstof op de grond. Mogelijk zijn de daders gestoord.
11-10-2010

  • Verkeersongeval op de Borreshoefstraat te Dilsen om 07.20 uur. Y.N. (42j) uit Dilsen heeft haar bocht te kort genomen en een paaltje omgereden.
  • Sturen onder invloed/drugs op de Diestersteenweg te Maaseik om 05.00 uur. L.D. (29j) uit Kinrooi is onder invloed van verdovende middelen. Hij is tevens in het bezit van cannabis en speed. Rijbewijs ingetrokken en PV bezit drugs.
  • Sturen onder invloed op Bleumerstraat te Maaseik. G.M. (47j) uit Maaseik blaast "P", haar rijbewijs werd ingetrokken.
  • Brand op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 13.00 uur. Zaagsel van de zaagmachine in het afzuigkanaal is beginnen te branden. Werknemers hebben reeds zelf het vuurtje geblust. Werkhal hangt vol rook. Brandweer maakt de hal rookvrij met ventilator.
  • Verkeersongeval op de Weg naar As te Maaseik om 9.46 uur. T.A. (44j) uit Dilsen staat stil met haar mobilhome omdat er voor haar een auto links wilt afslaan naar een parking. V.M. (59j) uit Nederland staat met haar wagen eveneens stil achter de mobilhome. C.J. (26j) uit Maaseik ziet de 2 wachtende voertuigen niet en rijdt er met haar voertuig op. C.J. en V.M. werden overgebracht met lichte verwondingen naar het ziekenhuis van Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 12.00 uur. K.M. (28j) fietst over de Kinrooiersteenweg in de richting van Kinrooi. A.M. (64j) fietste vanuit de Tienderstraat de Kinrooiersteenweg op links in haar rijrichting. Beide bestuurders raken elkaar in midden van rijstrook. K.M. lichtgewond.