zondag 17 juni 2012

Drieste overvallers..

16-06-2012
  • Poging diefstal braak/vandalisme op Ophovenstraat te Maaseik. De eetzaal van de lagere school werd bezocht door onbekenden, een dakkoepel werd vernield, er zijn bloedsporen aangetroffen, niet geweten of er iets gestolen is of dat het vandalisme betrof. De politie doet verder onderzoek. 
  • Vandalisme op R Resciusstraat te Maaseik. Onbekende steekt 3 banden stuk van 2 voertuigen. 
  • Diefstal fiets op Sportlaan te Maaseik. 
  • Diefstal fiets op B Philipslaan te Maaseik. 
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 19.30 uur. T.R. (29j) wil thv Kloosterbempden linksaf slaan, alwaar dit niet is toegelaten. V.D. (22j) uit Kinrooi denkt dat T.R. rechtsaf gaat en rijdt deze in de linkerflank aan, wanneer deze het manoeuvre naar links maakt.
17-06-2012
  • Vechtpartij op Stationsstraat te Dilsen om 02.50 uur. Kleine schermutseling tussen enkele dronken bezoekers van de Beach Party. 
  • Verkeersongeval op de Stationsstraat te Dilsen om 03.40 uur. Twee voertuigen komen op de parking in aanrijding. 
  • Verkeersongeval vlucht op de S G Ruttenstraat te Dilsen. Onbekende heeft een geparkeerde lichte vrachtwagen aangereden. 
  • Moeilijkheden met persoon op B Philipslaan te Maaseik. Een 30-jarige Bilzenaar heeft ruzie met zijn vriendin gehad en maakt problemen. Betrokkene gedraagt zich weerspannig en wordt ter afkoeling naar de amigo begeleid.

Oproep getuigen inzake gewapende overval

Gewapende Overval op Maastrichtersteenweg bij tankstation Oztank te Maaseik op zaterdag 16 juni 2012 om 19.00 uur. Een werknemer is in de zaak aanwezig. Dan komen twee mannen met bivakmutsen de zaak binnen gerend. Eén dader loopt dadelijk achter de toonbank. De andere dader is gewapend met een handvuurwapen en gaat voor de toonbank staan en bedreigt de werknemer met het wapen. De man met het wapen eist dan geld. Uiteindelijk worden de dagopbrengsten gevonden en meegenomen. De twee daders zijn beiden 1.80 à 1.85 groot, de één droeg een zwarte bivakmuts, de andere een groene bivakmuts. Beiden spraken gebroken Nederlands en Arabisch. Daders vluchtten weg via achterliggende weide richting de St Elizabeth woonwijk, meer bepaald de Kempenweg. Hier heeft hoogstwaarschijnlijk de vluchtwagen gestaan van de daders. De politie voert verder onderzoek.
De politie vraagt getuigen, die bruikbare informatie over de vluchtwagen of de daders hebben, om contact op de te nemen met de politie Maasland op nummer 089/569211. De vluchtwagen moet op 16-06-2012 omstreeks 19.00 uur in de omgeving van de Kempenweg hebben gestaan.