vrijdag 29 juni 2012

Na de pijp een sigaar??

28-06-2012
  • Diefstal braak op Derde Straat te Maaseik. Onbekende steelt scheermesjes uit keukenlade. 
  • Verkeersagressie op Rijksweg te Dilsen. Een Dilsenaar stond met zijn wagen voor de verkeerslichten om af te slaan toen er plots een bromfiets voor hem kwam staan en zich dwars parkeerde zodat betrokkene niet meer weg kon. De onbekende bromfietser stapte vervolgens naar het slachtoffer toe, trok zijn autodeur open en verkocht hem een slag, vervolgens sloeg de man met zijn helm een zijruit van de wagen aan diggelen. Het slachtoffer is dan weggereden en heeft de bromfietser niet meer gezien. 
  • Sturen onder invloed op Dorpsstraat te Dilsen. S.L. (41j) blaast "P”, rijbewijs ingetrokken.
29-06-2012
  • Verdachte gedragingen op Ophovenstraat te Maaseik om 03.00 uur. Een bewoner ziet personen over een muur kruipen achter een woning en waarschuwt de politie. Twee politieploegen ter plaatse. Achter de woning worden twee jongens van 13 en 14 jaar aangetroffen, ze waren een waterpijp aan het roken. Zijn thuis weggeglipt terwijl ouders niets vermoedend sliepen. De jongens werden thuisgebracht en hun ouders ingelicht. 
  • Moeilijkheden met dronken persoon/drugs op M Koningsstraat te Maaseik. B.R. (30j) uit Gent maakt moeilijkheden op de spoeddienst. Betrokkene heeft speed gesnoven en een pillen geslikt. Mee ten burele.