zondag 3 juni 2012

Veiligheid voor alles...

02-06-2012
  • Beschadiging voertuig op Schillingsstraat te Maaseik. Het voertuig van P.K. (25j) werd op de rechter zijflank bekrast. PV werd opgesteld.
  • Onverantwoord rijgedrag op Groenstraat te Dilsen-Stokkem om 16.25 uur. Wij zien een bromfiets met twee jongeren, zonder drager te zijn van een valhelm. Na controle blijkt de bromfiets niet verzekerd te zijn. Het voertuig wordt ingehouden. Bestuurder K.Y. (15j) is daarbij ook geen houder van een rijbewijs.
  • Voertuig in water op Eindestraat te Maaseik om 20.48 uur. N.P. (40j) is met het voertuig het kanaal ingereden. Betrokkene is zelf uit het voertuig geraakt en werd overgebracht naar het ziekenhuis. PV werd opgesteld en het rijbewijs werd ingetrokken na het afleggen van een positieve ademtest.
  • Sturen onder invloed op Sportlaan te Maaseik om 19.10 uur. P.Y. (23j) werd gecontroleerd wegens het niet dragen van de veiligheidsgordel. Het voertuig bleek niet ingeschreven, niet gekeurd en niet verzekerd te zijn. Het voertuig werd getakeld. Betrokkene legde ook een positieve ademtest af.
  • Loslopende dieren op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 23.18 uur. Wij treffen een aantal zwijnen aan in de graskant. Met toeters en bellen van ons dienstvoertuig hebben wij de dieren terug het bos ingejaagd.
03-06-2012
  • Diefstal met braak op Hendrik van Veldekestraat te Maaseik om 08.50 uur. Er werden enkele persoonlijke voorwerpen ontvreemd uit de woning van B.A. (44j). PV werd opgesteld. Verder onderzoek volgt.