zaterdag 16 juni 2012

Nu zit hij niet op rozen...

15-06-2012
  • Diefstal op Markt te Maaseik. Een 82-jarige man had 650 euro afgehaald bij de bank. Buiten wordt hij aangesproken door een meisje dat gebrekkig Nederlands sprak, even later voegde er zich een jongen bij. Bij thuiskomst merkte hij dat het geld verdwenen was. 
  • Vechtpartij op Brugstraat te Maaseik. Twee mannen hebben een discussie gehad in een cafe. Er heeft zich vervolgens wat duw- en trekwerk voorgedaan. 
  • Diefstal uit voertuig op Europalaan te Dilsen. In een niet-afgesloten wagen werd een brandblusser leeggespoten, de radio vernield en boorddocumenten ontvreemd. 
  • Heterdaad diefstal op Boyen te Dilsen. Omstaanders hebben de bewuste rozendief van Stokkem tegengehouden. De 75-jarige Maaseikenaar rijdt al 2 jaar over de straten langs de Maas en knipt hier quasi dagelijks rozen uit de voortuintjes van de bewoners. Achterop de fiets heeft hij ook nu rozen. De man stelt dat hij ze plukt voor zijn vrouw maar dat hij het nooit meer zal doen. De echtgenote wordt tevens aangesproken, zij schaamt zich voor de situatie en stelt dat ze met haar man zal praten. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 18.30 uur.  Kop-staart aanrijding tussen N.M. (49j) en M.G. (35j) uit Dilsen.