maandag 11 juni 2012

Onderdelen voor een Bierfiets aan het verzamelen?

10-06-2012
  • Verkeersongeval op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 21.15 uur. D.C. (25j) komt uit Opoeteren en wil links afdraaien en een oprit oprijden. Ze rijdt hierbij voor M.R. (34j) uit Genk in waarbij het tot een botsing komt. D.C. licht gekwetst naar ziekenhuis. Beide partijen leggen negatieve ademtest af. Beide auto’s getakeld. 
  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 23.30 uur. V.K. (67j) uit Kinrooi krijgt enkele everzwijnen voor zijn auto en rijdt er één aan. Wagen getakeld, opvangcentrum komt voor gewond everzwijn.
11-06-2012
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 08.15 uur. Thv de Kempenstraat komen een personenauto en een lijnbus in aanrijding wanneer de lijnbus de Rijksweg wilt oprijden komende van de bussenstrook. Passagier V.S. uit Dilsen raakt licht gekwetst. De bestuurder van de personenauto J.G. (52j) uit Maaseik blaast “P”. Intrekking rijbewijs. 
  • Brandstichting/vandalisme op Elzenstraat te Dilsen. Binnen in een leegstaande woning is er op het gelijkvloers en de eerste verdieping brand gesticht. 
  • Dronken persoon/diefstal fiets op Sportlaan te Maaseik. T.A. uit Maaseik loopt met kruiwagen met daarin twee gesloten fietsen, zegt dat hij de sleuteltjes verloren heeft, is goed bezopen, fietsen ten burele, verder onderzoek.