woensdag 31 december 2014

Al die schade van een reflectorpaaltje?


30-12-2014
  • Verkeersongeval op de Slakkenstraat te Dilsen om 14.30 uur. R.S. (27j) rijdt op de Slakkenstraat een voertuig voorbij. Dit voertuig van J.M. (22j) staat stil op de rijbaan en wil linksaf een parkeerplaats inrijden. Beide voertuigen komen hierbij in aanrijding. EAF.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 15.30 uur. Kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Eerste was gestopt om bromfietser over te laten steken.
  • Niet-verzekerd voertuig op Pannenhuisstraat te Dilsen. H.A. (60j) uit Maasmechelen heeft geen enkel document van het voertuig bij. In het voertuig stelt de politieploeg twee verschillende chassisnummers vast, takeling en verder onderzoek.

31-12-2014
  • Verkeersongeval op de Waaierhofstraat te Maaseik om 00.20 uur. Wagen ligt op dak in weide. J.J. (49j) zijn voertuig werd getakeld.
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 05.20 uur. S.E. (20j) uit Peer verlaat de weg aan de rechterzijde en komt in aanrijding met een dikke eiken boom, dit net voor de gevaarlijke bocht, vervolgens ramt zij een houten reflectorpaaltje, en daarop nogmaals een dikke eiken boom. Het voertuig komt ten slotte tot stilstand op de rijbaan vlak na de bocht en is heel zwaar beschadigd. Bestuurster neemt de vlucht en laat haar voertuig op een zeer gevaarlijke plaats achter zonder daarbij de politie te verwittigen. PZ Kempenland kan bestuurster thuis aantreffen alwaar zij een positieve ademtest aflegt.