dinsdag 2 december 2014

Oude brommer!


01-12-2014
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 14.30 uur. V.B. (51j) staat stil op de rechterrijstrook thv de rotonde. Op de linkerrijstrook rijdt vrachtwagen met aanhangwagen van V.J. (56j) de rotonde op met de bedoeling de Rijksweg op te rijden in de richting van Maaseik. Gezien de lengte van de sleep komt de aanhangwagen op de rechterrijstrook terecht en raakt hierbij de linkervoorzijde van de Volvo. EAF.
  • Verkeersongeval op de B Henrylaan te Dilsen om 20.45 uur. D.P. (31j) verliest de controle over zijn stuur na een bocht en richt een ravage aan in drie voortuinen. Betrokkene is gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis. Hij legt een positieve drugtest af, intrekking rijbewijs.
  • Onverantwoord rijgedrag op de Europalaan te Dilsen om 23.30 uur. Tijdens patrouille stelt de politieploeg vast dat een voertuig wel erg hard rijdt tussen Opoeteren en Dilsen. Er worden pieken gehaald van 180 km/h. Interceptie, intrekking rijbewijs van D.D. (26j) uit Houthalen.  

02-12-2014
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 07.30 uur. B.B. remt met zijn vrachtwagen + oplegger voor het rode verkeerslicht. G.A. (30j) rijdt er achterop en wordt gekwetst naar ziekenhuis gebracht.
  • Opgefokte bromfiets/Niet-verzekerd op Rijksweg te Dilsen. R.T. (71j) uit Maasmechelen zijn bromfiets gaat te hard. Takeling.
  • Sturen onder invloed op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Bestuurder K.P. (43j) uit Heel (NL) blaast “P”. Betrokkene dient de boete cash te betalen doch kan dit maar gedeeltelijk. Voertuig en rijbewijs ingehouden. ’s Anderendaags voldoet hij de boete en krijgt hij zijn voertuig terug.