zaterdag 27 december 2014

Tja, wat nu valt, valt straks niet meer!

 
 
26-12-2014
  • Verkeersongeval op de Breeerweg te Maaseik om 10.00 uur. V.T. (22j) uit Bree verliest thv de bocht de controle over zijn stuur en komt in de grasberm tegen een verlichtingspaal terecht. Licht gekwetst naar ziekenhuis.
  • Verkeersongeval vlucht op de Dijkweg te Maaseik om 15.00 uur. Dijkwachter merkt op dat er beschadigingen zijn aan de brug. Deze beschadigingen komen, gezien de aanwezige sporen, voort uit een verkeersongeval met vluchtmisdrijf.

27-12-2014
  • Sturen onder invloed op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Controle bestuurder. Bij controle valt de politieploeg een walm van cannabis op. Bestuurder Z.E. (20j) heeft een voorlopig rijbewijs, heeft geen begeleider, geen “L”. Hij legt een positieve drugstest af. Intrekking rijbewijs.
  • Storm/Sneeuwschade op Dilserweg te Maaseik om 06.20 uur. Melding van afgebroken boom op de Dilserweg te Opoeteren. Ondertussen is het hevig beginnen te sneeuwen. De boom werd naast de rijbaan verplaatst. Als de brandweer ter plaatse is, hebben tientallen bomen op de Dilserweg en de Hoevenstraat het reeds begeven door het gewicht van de sneeuw. In overleg met brandweer werd de Dilserweg in Dilsen en in Opoeteren afgesloten wegens te gevaarlijk. Ondertussen rijdt een vrachtwagen zich vast thv de rotonde richting Dilsen. Een vuilniswagen heeft zich vervolgens ook vastgereden ter hoogte van het Bosbessenpleintje achter de kerk van Opoeteren. Sneeuw chaos. Om 11.15 uur werd de rijbaan weer opengesteld.




Permalink voor ingesloten afbeelding P.P.