vrijdag 5 december 2014

Water-stof-bommen?


04-12-2014
  • Wapens/munitie op Oude Kuil te Maaseik. Een Firma is voor "natuurpunt" twee waterpoelen aan het graven in het natuurgebied (geen huizen in nabijheid). Bij het uitgraven van een poel treft men 4 obussen aan. Twee bommen werden zo goed als ontdaan van zand en reeds apart gelegd. De derde en vierde obus liggen nog deels ingegraven in de helling van de tweede uitgegraven poel. Werken stilgelegd en toegangsverbod ingesteld. DOVO ingelicht. Komen morgen obussen opruimen.
  • Openbare dronkenschap/winkeldiefstal op K Aertsplein (Albert Heijn). M.B. uit Maastricht (NL) is moeilijkheden aan het maken bij een bekende. Hij is dronken. In zijn rugzak treft de politieploeg vier flessen sterke drank op. Uit onderzoek blijken deze gestolen te zijn uit een warenhuis. Hij werd ter ontnuchtering opgesloten in de amigo.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 14.30 uur. G.S. (41j) haalt over de linkerrijstrook in wanneer A.L. (37j) uit Lanaken naar links uitwijkt en het tot een aanrijding komt, EAF.

05-12-2014
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 03.45 uur. Uitzonderlijk vervoer vanuit Montpellier. Aan de ovonde wordt er één verkeersbord beschadigd. EAF.
  • Verkeersongeval op de Spilstraat te Maaseik om 10.00 uur. Aanrijding tussen P.D. (41j) en G.L. (68j), EAF.