zondag 10 april 2016

Agressietherapie is misschien een optie?

09-04-2016
  • Winkeldiefstal op Kolonel Aertsplein te Maaseik. Ter plaatse worden ons camerabeelden getoond van de diefstal. Verdachte werd door ons herkend en thuis opgezocht. Betrokkene bekende de diefstal. Verhoor werd uitgevoerd. De gestolen goederen werden terugbezorgd. PV werd opgesteld.
  • Grafschennis op Spilstraat te Maaseik. Een marmeren herdenkingssteentje werd op een graf ontvreemd. PV werd opgesteld.
  • Vuurtje stoken op Rooterweg te Maaseik. Men is hout in een ijzeren ton aan het stoken. Wij vragen het vuur te doven, wat ook gebeurt.
  • Bevuilde rijbaan op Boyen te Dilsen-Stokkem. Over de gehele breedte van de rijbaan ligt houtafval. Aan een buurtbewoner die in het bezit is van een borstelwagen, werd gevraagd om het houtafval op te ruimen.
  • Moeilijkheden met personen op Hoeveweg te Dilsen-Stokkem. Enkele agenten van Agentschap voor Natuur en Bos voeren een controle uit in het bos te Dilsen-Stokkem. Enkele mountainbikers werden aangesproken over het feit dat ze er niet mochten fietsen. Bij het opvragen van de identiteitskaarten, werden de fietsers agressief, waarna ze de agent wegduwden en verder fietsten. De fietsers konden door ons niet meer aangetroffen worden. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Senator G. Ruttenstraat te Dilsen-Stokkem. Het geparkeerde voertuig van M.K. (30j) werd ’s nachts aangereden. Geen vermoedens naar de dader. Wij stellen PV op.
  • Sturen onder invloed op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 17.08 uur. Tijdens mobiele patrouille gaan wij naar aanleiding van een verkeersinbreuk over tot controle van een voertuig. De bestuurder P.T. (33j) uit Hasselt legde een positieve ademanalyse af. Het rijbewijs van betrokkene wordt onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Emiel Dorlaan te Dilsen-Stokkem. Het geparkeerde voertuig van H.M. werd aangereden door het voertuig van M.K. (23j) uit Maaseik. Beide voertuigen lopen schade op. De bestuurder van het aanrijdende voertuig is verbaal agressief. Hij wordt door ons meegenomen naar het commissariaat, waar overgegaan wordt tot een alcoholcontrole. De bestuurder legde een positieve ademanalyse af. Het rijbewijs werd ingetrokken. PV werd opgesteld.
  • Nachtlawaai muziek op Raadshof te Maaseik. Na patrouille in de buurt kunnen wij opmerken dat er een feestje gaande is op de Elerweg. Ter plaatse contact gehad met de verantwoordelijken. De muziek werd voor alle zekerheid nog iets stiller gezet.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 23.37 uur. De bestuurder van een Lijnbus, K.K. (31j) uit Maaseik, kwam met de buitenspiegel tegen de spiegel van een geparkeerde trekker met oplegger. De gegevens werden uitgewisseld. Een onderlinge regeling zal getroffen worden.