zaterdag 9 april 2016

Marked !?!

08-04-2016
  • Vreemdelingenwetgeving op Koningin Astridlaan te Maaseik om 14.11 uur. We gaan tijdens patrouille over tot verkeerscontrole van een voertuig wegens niet gebruik richtingsaanwijzer. Eén passagier kan ons geen identiteitsgegevens voorleggen. Betrokkene wordt bestuurlijk aangehouden wegens illegaal verblijf in het land. Betrokkene krijgt een bevel om het grondgebied te verlaten.
  • Opzettelijke beschadigingen op Krameltplein te Maaseik. De auto van H.A. werd beschadigd doordat er met een alcoholstift op geschreven werd. Aanzeggingen worden gedaan.
  • Bevuilde rijbaan op Breemstraat te Dilsen-Stokkem. Bij het uitvoeren van grondwerken werden door de grondwerkmachines aarde en stenen achtergelaten op de rijbaan. De firma wordt aangezegd om de rijbaan te vrijwaren van puin. Ze beloven het nodige te doen.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 19.39 uur. Het geparkeerde voertuig van S.J. (23j) werd aangereden door een voertuig met aanhangwagen. De eigenaar van het voertuig en de getuige worden uitgenodigd ten burele om een verklaring af te leggen. Van het vluchtend voertuig zijn geen gegevens bekend.
09-04-2016
  • Uitgifte valse munt op Molenweg te Dilsen-Stokkem om 01.05 uur. Enkele minderjarigen wilden 2 briefjes van 50 euro wisselen aan de kassa. Controle met een stift gaf aan dat deze vermoedelijk vals zijn. PV werd opgesteld en verder onderzoek volgt.
  • Diefstal fietsen op Molenweg te Dilsen-Stokkem om 02.15 uur. De slachtoffers werden allen geïdentificeerd. PV werd opgesteld.