donderdag 7 april 2016

Ce n'est pas la fin!


06-04-2016
  • Autodiefstal op Capucienenstraat te Maaseik om 07.30 uur. Onbekenden hebben een witte BMW 316 met Fins kenteken gestolen. Verder onderzoek. 
  • Heterdaad poging diefstal voertuig op M Koningsstraat te Maaseik om 16.20 uur. Onbekenden hebben gepoogd een BMW X5 met Belgisch kenteken te ontvreemden. De eigenares opende het portier aan bestuurderszijde en stelde vast dat er een persoon op de bestuurderszetel in het voertuig zat. Vervolgens is het tot een fysiek contact tussen de twee gekomen. De verdachte heeft zich los kunnen rukken waarna hij naar een gereed staand voertuig liep. De wagen met Nederlands kenteken vlucht via de Sionstraat richting grens. Sporenonderzoek en verder onderzoek wordt gevoerd.
  • Diefstal fiets op K Albertlaan te Maaseik.
  • Bijstand brandweer op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 18.10 uur. Brandweer vraagt bijstand bij omzagen aan boom. Verkeersregeling door politieploeg.  
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen om 17.50 uur. Voertuig van V.M. (54j) uit Bocholt werd getakeld. 

07-04-2016
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 02.20 uur. P.T. (19j) uit Kinrooi rijdt aan hoge snelheid tegen een boom en komt uiteindelijk in het veld terecht. Bestuurder werd licht gekwetst en geraakt uit het voertuig en vertrekt te voet richting Kinrooi. Hij wordt aangetroffen en overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. Hij legt een positieve ademtest af en zijn rijbewijs wordt ingetrokken.