maandag 11 april 2016

Aso's!


10-04-2016
  • Schoorsteenbrand op Rotsheide te Dilsen om 8.54 uur. Een bewoner heeft eerder op de ochtend zijn haard aangestoken. Hierdoor is de houten zoldervloer en dakconstructie beginnen te branden. Brandweer blust.
  • Verkeersongeval op de Stokkemerbaan te Dilsen om 15.15 uur. V.L. (56j) rijdt achterwaarts zijn oprit af.  Hij merkt fietser H.G. (63j) uit Bree niet op met een aanrijding tot gevolg.
  • Bedreigingen op Venweg te Maaseik om 16.50 uur. Ter plaatse gaat het om de voetbalclubs Ven en As. Het was de kampioenswedstrijd. De winnaar zou kampioen worden en zelfs bij een gelijkspel kon volgende week As kampioen worden. De scheidsrechter fluit in de 92 ste minuut een penalty voor het Ven. Dan is het hek van de dam. Spelers, supporters en bestuursleden van As komen op het veld en belagen de scheidsrechter. Er zijn twee rode kaarten gegeven wegens duwen en slagen aan de scheids. De politie komt met enkele ploegen ter plaatse om de gemoederen te bedaren.

11-04-2016
  • Diefstal braak op V Eycklaan te Maaseik. Het slot van de deur werd geforceerd. Appartement volledig doorzocht en overhoop gehaald. Nadeel voorlopig onbekend. Sporenonderzoek.