vrijdag 8 april 2016

Toch niet echt een voorbeeld voor de rest...

07-04-2016
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Weg naar As te Maaseik om 16.45 uur. O.C. (78j) dient ter hoogte van de Nielerstraat te stoppen achter een ander voertuig, dat links wil afslaan. Als betrokkene stilstaat, wordt haar voertuig langs achteren aangereden. De gegevens van beide partijen worden uitgewisseld, doch deze van de tegenpartij blijken vals te zijn. Verder onderzoek volgt. PV werd opgesteld.
  • Poging diefstal met braak op Slachthuisstraat te Maaseik. De voordeur werd geforceerd doch verdachte heeft zich geen toegang tot de woning kunnen verschaffen. Er werd niets ontvreemd. PV werd opgesteld.
  • Poging diefstal met braak op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem. Op camerabeelden was te zien dat er afgelopen nacht getracht werd om in te breken bij de eigenaar en bij de buren. Verder onderzoek volgt.
08-04-2016
  • Nachtlawaai personen op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik. Een aantal jongeren waren aan het vieren met de nodige lawaaioverlast tot gevolg. Ter plaatse aangekomen, werd de muziek net uitgezet. De jongeren hadden cantus en wilden net vertrekken. De verantwoordelijke jongeren zouden toezicht houden op de rest. Later, tijdens patrouille in de omgeving, zien wij dat één der jongeren welke verantwoordelijkheidszin toonde, aan de achterzijde van de kerk stond te plassen tegen de kerkmuur en beplanting. Een GAS PV zal opgesteld worden.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 2.27 uur. B.Y. (26j) uit Maasmechelen verliest de controle over het stuur en rijdt de gracht in. Het voertuig is op het eerste zicht licht beschadigd en wordt getakeld. De ademtest resulteert in ‘Safe’ en de boorddocumenten zijn in orde.