zaterdag 24 september 2016

Intensief speurwerk beloond!


23-09-2016
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 20.30 uur. H.N. (58j) fietst op de Maastrichtersteenweg aan de linkerzijde van de weg. Thv het kruispunt met de Plantage wilt ze de rijbaan oversteken, doch wordt ze plots aangereden door een voertuig dewelke uit de plantage komt. Voertuig neemt na de aanrijding meteen de vlucht richting Bospoort. Op de plaats van de feiten blijft het kenteken liggen. U.J. (69j) wordt aangetroffen thuis, hij blaast P. Intrekking rijbewijs.
  • Moeilijkheden met dronken persoon op M Koningstraat te Maaseik om 21.30 uur. Stomdronken E.H. (65j) rijdt per fiets tegen geparkeerde wagen. Hij wordt overgebracht naar spoed alwaar hij problemen veroorzaakt. Bij aankomst is hij gekalmeerd. Verdere afhandeling.
  • Diefstal voertuig??/Aantreffen geseind persoon op O Kerkstraat te Dilsen om 20.00 uur. Aanvankelijke melding van diefstal voertuig op parking Lidl. Even later geen bijstand meer nodig omdat bekend iemand de wagen met de reservesleutel had meegenomen. Bij navolgend onderzoek op Borreshoefstraat treft de politieploeg R.P. aan. Persoon dient nog een gevangenisstraf te ondergaan en wordt overgebracht naar de gevangenis te Hasselt.

24-09-2016
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 01.00 uur. J.H. (55j) blaast P, intrekking rijbewijs.