maandag 12 september 2016

Nik Sweetski!


11-09-2016
  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 17.15 uur. R.S. (45j) en zoon (10j) uit Roosteren (NL) fietsen naast elkaar. R.S. wordt door T.J. (40j) uit Kinrooi aangereden en komt ten val. De zoon valt ook omdat vermoedelijk zijn vader op hem terechtkomt. R.S. gewond naar ziekenhuis. De chauffer had de fietsers niet opgemerkt, zat met zijn gedachten elders.
  • Verkeersongeval op de Wurfeldermolenweg te Maaseik om 17.55 uur. Aanrijding tijdens het kruisen tussen C.S. en K.B., EAF.
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op de Venlosesteenweg/Landweg te Maaseik om 20.45 uur. Ter plaatse stelt de politieploeg vast dat een vrachtwagen met oplegger dwars op de Venlosesteenweg staat. Het ongeval werd veroorzaakt doordat C.D. (31j) uit Heusden, komende van MAASEIK vóór de vrachtwagen die van KESSENICH kwam de weg oversteekt en volle snelheid de Landweg indraait. De vrachtwagenchauffeur week uit omdat er 2 fietsers langs hem fietsten en kwam in aanrijding met een ander voertuig. C.D. neemt de vlucht doch kan later door collega’s geïntercepteerd worden in OPHOVEN. Hij blaast P, intrekking rijbewijs.
  • Verdachte toestand op Groenstraat te Dilsen om 17.30 uur. Een man is aan het bungeejumpen van de fietsersbrug, vele kijklustigen. Een Poolse man (39j) is erkend als bungeejumper doch wist niet dat dit verboden was. Heeft al zijn spullen losgemaakt en meegenomen.

12-09-2016
  • Sluikslachting op Rijksweg te Dilsen. In een garage hangt er een schaap. Het schaap is reeds gedeeltelijk geslacht. Dienst der werken in kennis gesteld voor opruiming kadaver. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval vlucht op de Herenlaakweg te Maaseik. Een Duits voertuig is door omheiningsdraad gereden en heeft hierbij ook een verkeersbord geraakt. Verder onderzoek.
  • Diefstal op Hendrik Dreissenstraat te Maaseik. Betreft diefstal van 18 meter elektriciteitskabel op bouwwerf nieuwe verkaveling.