zaterdag 3 september 2016

Opgefokt vat alles samen!


02-09-2016
  • Smaad/weerspannigheid op Markt te Maaseik om 19.30 uur. De politieploeg doet controle op parking mindervaliden op de Markt. Ze zijn een wagen in overtreding aan het verbaliseren. Onmiddellijk komt een man naar de politieman gelopen. Hij lijkt onder invloed van alcohol. Hij komt onmiddellijk met de neus tegen de neus van de politieman staan en begint beledigingen te uiten. De man uit Born (NL) wordt ten burele geleid en er wordt PV opgesteld.
  • Moeilijkheden met dronken persoon/weerspannigheid op de Bleumerstraat te Maaseik om 23.00 uur. De politieploeg krijgt melding dat een manspersoon op de Bleumerstraat achter verscheidene personen zit aan te rennen. C.K. wordt op de Markt aangetroffen. Hij is agressief en dronken. Opsluiting in de amigo ter ontnuchtering.
  • Opgefokte bromfiets op Langstraat te Dilsen om 18.50 uur. V.D. (17j) zijn brommer gaat te snel, takeling.

03-09-2016
  • Moeilijkheden met dronken persoon/vreemdeling op Fortstraat te Maaseik om 00.30 uur. A.B. valt de klanten in een horecazaak lastig. Hij heeft geen geldige identiteitspapieren en is dronken. Ter ontnuchtering in de amigo, daarna bevel grondgebied te verlaten.  
  • Nachtlawaai op Markt te Maaseik om 01.30 uur. Vanuit een Café alweer volop muziek en zeer luid. Ramen laten sluiten en deur dicht gedaan.