vrijdag 23 september 2016

Veilig Vlaanderen Vereist Veilig Voeren!


22-09-2016
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik om 14.45 uur. S.N. (21j) rijdt een parkeervak in. Aangezien hij niet goed binnen het vak stond reed hij achteruit om daarna opnieuw het vak in te willen rijden. Bij het achteruitrijden is hij in aanrijding gekomen met het passerend voertuig van H.J. (52j). EAF.

23-09-2016
  • Verkeersongeval vlucht op de Breeërweg te Maaseik om 07.00 uur. V.B. (27j) rijdt richting Bree. Hij wilt zijn voorligger S.R. (49j) inhalen. Tijdens het inhalen komt er een onbekend voertuig vanaf de Solterbrug de Breeërweg opgereden waardoor V.B. zich terug naar rechts moet begeven. Hierbij komt hij met de rechterachterzijde in aanrijding met de linkervoorzijde van het andere voertuig. Het voertuig van S.R. komt vervolgens tegen een boom aan de rechterzijde van de rijbaan en komt dan tot stilstand op de linkerzijde in de gracht. De bestuurder werd licht gekwetst, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 00.10 uur. D.R. (52j) uit Maasmechelen komt van een fuif. Hij heeft thv Spileind niet opgemerkt dat er paaltjes stonden en ertegen gereden, hij blaast P. Takeling voertuig. Intrekking rijbewijs.
  • Verkeersongeval op Koeweerd te Dilsen. Aanrijding tussen twee partijen, EAF.