donderdag 15 september 2016

Wie een put graaft voor een ander valt er niet altijd zelf in!


14-09-2016
  • Hindernis op Maaseikerlaan te Maaseik. Riooldeksel uit beton is kapot. Infrax in kennis gesteld, zullen vervangen. Signalisatie wordt voorzien.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 01.40 uur. O.B. (18j) en V.Y. fietsen via het toeristisch fietspad van Maaseik naar Neeroeteren. Na enkele meters op het fietspad gereden te hebben valt O.B. in een 1,5 m diepe put. Het fietspad is er opgebroken tgv wegeniswerken. Er is echter geen signalisatie/afsluiting van fietspad. De jongeman is gekwetst aan hoofd en rug en wordt afgevoerd per ambulance.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 12.30 uur. V.R. (11j) stond aan de oversteekplaats met de Boslaan te wachten om over te steken. K.N. (55j) uit Maasmechelen reed op de Boslaan richting As. V.R. steekt dan over. Het voertuig remt nog maar kon een aanrijding niet meer vermijden. Het meisje is dan op de motorkap terecht gekomen en een paar meter weg gekatapulteerd. Zij heeft zware doch geen levensgevaarlijke verwondingen op. Ze wordt overgebracht naar ziekenhuis te Genk.  

15-09-2016
  • Verkeersongeval op de Allemansweg te Dilsen om 09.15 uur. Aanrijding tussen K.M. (50j) uit Meeuwen en T.J. (16j) uit Maasmechelen. EAF.