zondag 30 oktober 2016

DO met OD?


29-10-2016
  • Diefstal voertuig?? op Markt te Maaseik 9.45 uur. Op donderdag 26/10/2016 reed een 78-jarige bewoonster met haar voertuig op de Markt te Maaseik. Zij voelde zich niet goed en heeft haar voertuig geparkeerd op de Markt. Zij is te voet naar huis gegaan. ‘s Anderendaags stelt zij vast dat haar voertuig verdwenen is. Zij had de wagen volledig afgesloten. Geseind. Om 17.00 uur heeft ze haar voertuig aangetroffen op een andere parking.  
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik om 13.00 uur. M.M. (19j) heeft bij het verlaten van de parking op de Markt een ander voertuig van B.R (32j) licht aangereden, EAF.
  • Wildcrossen op Boslaan te Dilsen om 15.40 uur. Op de Boslaan richting Genk merkt de politie 3 wildcrossers op die uit het bos gereden komen en hun weg verder zetten over het fietspad. Wanneer ze de drie staande willen houden, geven ze gas bij en rijden tegen de richting terug over de Boslaan om iets verder terug het bos in te rijden. Verder onderzoek. Een man uit Elsloo (NL) kon geïdentificeerd worden, pv werd opgesteld.

30-10-2016
  • Verkeersongeval + Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 05.30 uur. H.L. (45j) rijdt met haar voertuig tegen een brokstuk op de rijbaan. Dit brokstuk ligt hier omdat een ander voertuig tegen een verkeersbord heeft gereden. Vanaf de plaats van de feiten is een licht oliespoor zichtbaar. Dit oliespoor leidt tot bij L.J. (21j) die de eerste aanrijding deed.
  • Moeilijkheden met persoon/onder invloed op Weertersteenweg te Maaseik om 02.00 uur. Melder zegt dat er een verdacht persoon aan de woning is gekomen en schreeuwt om binnengelaten te worden. Twee politieploegen ter plaatse. D.O. (42j) wordt aangetroffen. Is volledig onder invloed van verdovende middelen. Mee ten burele voor verstoring openbare orde, opsluiting.