vrijdag 28 oktober 2016

Hij sputterde tegen!


27-10-2016
Diefstal Braak op Javanastraat te Maaseik. Juwelen ontvreemd, verder onderzoek.
Drugs op K Boudewijnlaan te Dilsen om 23.55 uur. Bestuurder G.R. uit Strijen(NL) is in het bezit van cannabis.
Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 12.00 uur. V.B. (21j) uit Neerpelt zijn aanhangwagen is ingevolge slingeren losgekomen en heeft hierbij het wegdek beschadigd.
Niet-verzekerd voertuig op Vilvertstraat te Dilsen om 17.00 uur. O.A. (20j) uit Maasmechelen rijdt niet-verzekerd, takeling. 

28-10-2016
Niet-verzekerd voertuig op A Sauwenlaan te Dilsen om 01.40 uur. S.C. bestuurde het voertuig Mercedes zonder geldige verzekering. Takeling.
Nachtlawaai/inbreuken wegcode op Kerkplein te Maaseik om 04.20 uur. Een bewoner heeft zijn voertuig al enkele uren met draaiende motor geparkeerd. De politieploeg spreekt hem aan omtrent zijn foutief geparkeerd voertuig met draaiende motor. Hij zegt het voertuig straks te willen gebruiken maar het nu al gestart heeft omdat het bij iedere start zou sputteren. Wij delen hem mede dat hij op deze wijze voor overlast zorgt voor de omwonenden en manen hem aan de motor van zijn voertuig stil te leggen. Hij wordt verbaal agressief en zegt dat we hem altijd op zijn kap zitten. PV werd opgesteld.