zaterdag 22 oktober 2016

Even Apeldoorn bellen?


21-10-2016
  • Moeilijkheden met personen op Stenenbrugweg te Maaseik om 13.50 uur. V.R. uit Apeldoorn (NL) is met zijn vijftienjarige zoon Wouter en 2 anderen op uitstap in de Ardennen geweest. Op terugweg naar huis wilde de zoon vuurwerk kopen in Maaseik, Industrieterrein. Wanneer ze wilden afrekenen wilde de vader niet deze hoeveelheid aankopen en er volgde een discussie. Er werd uiteindelijk een kleine hoeveelheid aangekocht. De zoon voelde zich onheus behandeld en sprong aan een kruispunt uit het voertuig en wilde niet instappen. Ter plaatse bemiddeld, ze gaan hun problemen thuis oplossen.
  • Vandalisme op Weg naar As te Maaseik om 23.50 uur. De lamp en band van een bromfiets klasse A werden beschadigd. 
  • Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 15.40 uur. V.M. (25j) parkeert langs de Rijksweg en wil uitstappen, dan raakt een passerende vrachtwagen haar portier waardoor de deur volledig ingedrukt/beschadigd werd. Geen gegevens over de vrachtwagen gekend.
  • Graffiti op Rijksweg te Dilsen om 16.20 uur. Er werd in grote blauwe letters GENK gespoten op gevel en wagen. Lag nog een toegangstickter op naam ter plaatse. De 18-jarige aangesproken, geeft de feiten toe en zal de schade herstellen. PV. 
  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 20.00 uur. Aanrijding tussen twee auto’s, EAF.

22-10-2016
  • Brand voertuig op Weertersteenweg te Maaseik om 02.15 uur. Voertuig staat geparkeerd op de oprit en heeft vuur gevat.  Het voertuig is beginnen branden ongeveer een kwartier nadat het voertuig werd geparkeerd. Woning werd niet beschadigd door de brand van het voertuig. Brandweer Maaseik komt ter plaatse en heeft de brand snel onder controle.