donderdag 13 juli 2017

Alvast vriendelijk bedankt!


12-07-2017

  • Val fietser op Glazentrapstraat te Maaseik om 16.40 uur. Ter plaatse niemand aangetroffen. Naar ziekenhuis. Fietser D.F. (60j) heeft bij het rondkijken een paaltje geraakt en is ten val gekomen.
  • Opgefokte bromfiets op Ophovenstraat te Maaseik om 23.50 uur. Een 17-jarige jongen zijn bromfiets gaat te hard. Takeling bromfiets.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 16.30 uur. A.S. (19j) rijdt achter C.C. (54j) en merkt te laat op dat zij dient te remmen voor een stilstaande vrachtwagen. Het komt tot een botsing. EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig/onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen om 15.55 uur. Achtervolging en onderschepping van BMW M3 die tot 150 km/u reed. D.J.(46) uit Bree, intrekking rijbewijs en takeling voertuig wegens geen verzekering.

13-07-2017

 

Oproep tot getuigen!



Vandalisme aan voertuigen en woningen op Medaerstraat/Kapelstraat/Molenstraat en andere straten te Stokkem en Meeswijk om 08.45 uur. De politieploeg krijgt opdracht om vaststellingen te verrichten inzake vandalisme / opzettelijke beschadigingen aan voertuigen, deuren, brievenbussen, woningen enz op de Medaerstraat te Stokkem. De voorwerpen werden bekrast en bespoten met PUR-schuim. Ter plaatse staan meerdere bewoners op de straat. Blijkbaar werden er beschadigingen aangebracht doorheen heel Stokkem en gaat het spoor van vernielingen door tot in Maasmechelen. Uiteindelijk handelt het zich om een 20-tal feiten. De feiten werden gepleegd van woensdag op donderdag. De politie Maasland vraagt dan ook dat mensen die getuige waren van de feiten of die verdachte personen hebben gezien contact opnemen met de politie Maasland op 089/569211 of via mail op info@politie-maasland.be