woensdag 26 juli 2017

Die zou je beter wél met het badwater weggooien!


25-07-2017

  • Jongerenoverlast op Sportlaan te Maaseik om 18.00 uur. Twee Nederlandse tieners zorgen in het zwembad van Maaseik voor overlast. Ze willen op vraag van de badmeesters niet vertrekken. Ter plaatse. De twee kunnen zich niet identificeren. Jongeren mee ten burele. De ouders worden gecontacteerd en deze komen met paspoort ten burele om de jongeren op te pikken.
  • Bijstand medische dienst op M Koningsstraat te Maaseik om 18.15 uur. Een Kinrooienaar maakt amok op de spoed omdat hij naar zijn zin niet goed wordt behandeld. Laten vertrekken.  
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Markt te Maaseik om 22.45 uur. J.J. (66j) en haar zus uit Ospel (NL) zijn stomdronken en maken ruzie. Omdat het uit de hand dreigt te lopen wordt J.J. ter ontnuchtering naar de amigo gebracht.
  • Aantreffen gestolen voertuig/verboden wapenbezit op O Kerkstraat te Dilsen om 18.45 uur. Interceptie door politiepatrouille van zwarte VW Transporter met duplicaat nummerplaten. K.A. (47j) uit Helmond (NL) heeft geen documenten bij. Het voertuig blijkt gestolen in Mei te Groesbeek (NL). Hij is in het bezit van een vouwmes. Arrestatie. Het voertuig wordt in beslag genomen en onderzocht.

26-07-2017

  • Diefstal op Dorpsstraat te Dilsen. Groene container gestolen.
  • Diefstal op Klein Rootstraat te Maaseik. Melding vanuit het containerpark van Neeroeteren dat een man vuil gestort heeft en autobatterijen meegenomen heeft, verder onderzoek.