zondag 2 juli 2017

Burgerinitiatief. Top!


01-07-2017

  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 12.00 uur. D.R. (44j) uit Susteren (NL) wil achteruit een parkeerplaats oprijden. K.M. (45j) rijdt er met zijn scooter achter en wordt aangereden.  Door deze aanrijding komt de man ten val met zijn scooter. Zijn scooter komt hierbij ten val tegen het geparkeerde voertuig van G.A. (54j). EAF.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 17.40 uur. B.J. (18j) is tegen boom gereden en op zijn dak beland. Niet gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 14.00 uur. S.J. (65j) heeft de verkeerslichten te laat opgemerkt en is aanrijding gekomen met het tijdelijke verkeerslicht.
  • Nachtlawaai op Boslaan te Dilsen om 23.30 uur. Betrof feestje. Aanzeggingen gedaan.

02-07-2017

  • Vuurwapengebruik/moeilijkheden met dronken persoon op Bergerkampstraat te Dilsen om 00.40 uur. B.K. heeft ruzie gehad in een tent bij “Elen Swingt”. Hij is dronken en wordt buitengezet. Vervolgens meldt betrokkene dat hij terugkomt om iedereen neer te schieten. Een tijdje later komt hij terug met een alarmpistool en schiet éénmaal in de lucht waarna hij door leden van de organisatie en enkele omstaanders wordt overmeesterd. De politieploeg arresteert betrokkene en na verzorging in het ziekenhuis wordt hij ter ontnuchtering in de cel opgesloten. PV werd opgesteld.  
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 00.50 uur. Aanrijding tussen twee wagens. Politie LAMA doet vaststellingen aangezien ploegen Maasland bezet zijn. Waarvoor dank.