maandag 3 juli 2017

Rock & gerold!


02-07-2017

  • Moeilijkheden met persoon/bedreigingen/collocatie op Markt te Maaseik om 23.45 uur. Op de Markt te Maaseik zou een persoon met een kapmes rondlopen. Ter plaatse treffen we een bebloede man dewelke door enkele omstaanders begeleid wordt naar ons voertuig. Het betreft een gekend persoon. Betrokkene wordt gecolloceerd en overgebracht naar een instelling.
  • Verkeersongeval op de Stokkemerbaan te Dilsen om 14.50 uur. W.P. (52j) komt uit de Maasstraat en wil oversteken richting Stokkemerbaan. Hij ziet M.K. (19j) niet die op de voorrangsweg reed met een aanrijding tot gevolg.

03-07-2017

  • Oplichting op Europalaan te Dilsen. Een man heeft 4 tickets gekocht voor Rock Werchter op de site Kapaza. De tickets werden aangeboden door een Nederlandse vrouw. Hij is uiteindelijk naar Nederland gegaan om de tickets op te halen en te betalen. Toen hij afgelopen weekend naar Rock Werchter ging hebben ze hem daar onmiddellijk gezegd dat de tickets nagemaakt zijn. Hij heeft zelf al onderzoek ingesteld en de persoon opgezocht maar zonder resultaat. PV opgesteld.