maandag 15 januari 2018

Die was vroeg uit de veren.


14-01-2018
  • Sluikstorten/drugs op Europalaan te Dilsen om 12.30 uur. Ter plaatse liggen aan de ingang van het Dilserbos restanten van een weedplantage.
15-01-2018
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 09.00 uur. Zwaan zit in de grasberm tussen fietspad en rijweg. Ze werd aangereden boven op de brug door V.M. (57j). Wagen heeft lichte schade. Natuurhulpcentrum haalt de zwaan op.
  • Aantreffen geseind persoon op Kempenstraat te Dilsen om 10.00 uur. Controle verdacht voertuig. De Nederlandse bestuurder is geen drager van een rijbewijs en dient nog een gevangenisstraf uit te zitten.
  • Sluikstorten op Bekaertlaan te Dilsen om 10.00 uur. Aldaar op een zandvlakte liggen tientallen zakken huisafval en bidons ruwe motorolie, kattenbakvulling ... Sluikstorters betreffen twee twintigers uit Maasmechelen. Gas-pv wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.00 uur. B.G. rijdt richting Dilsen en komt in aanrijding met een ander voertuig dat geen voorrang geeft.
  • Verkeersinbreuken/verboden wapenbezit/aantreffen geseind persoon op Diestersteenweg te Maaseik om 11.00 uur. De politieploeg kruist een voertuig aan zeer hoge snelheid. Hierbij schuwt betrokkene de risico's niet en kan hij zijn voertuig amper in bedwang houden. Achtervolging en interceptie. Fouille voertuig levert een groot slagersmes op binnen handbereik onder de bestuurderszetel. C.M. wordt geboeid overgebracht ten burele. Hij blijkt nog geseind te staan voor verschillende feiten.