dinsdag 23 januari 2018

Varkenshoeders van de wet!

22-01-2018

  • Onbeheerde dieren op Kriekelsheuvelstraat te Maaseik om 16.40 uur. Twee everzwijnen zitten vast in de achtertuinen van een aantal huizen omgeving Kriekelsheuvel. Ze richten hierbij schade aan (omheiningen, poorten, vensters..). De boswachter en politie komen ter plaatse en ruimen de dieren op.
  • Poging diefstal voertuig?? op V Eycklaan te Maaseik om 23.00 uur. Melding dat personen aan een wagen aan het rommelen zijn. Ter plaatse, eigenaar heeft sleutels in voertuig opgesloten.
  • Verdacht voertuig op Heuvelsvenlaan te Dilsen om 18.45 uur. Verdachte blauwe fiat zou rondrijden in de buurt van Dopheidestraat. De politieploeg doet patrouille doch kan voertuig niet aantreffen.

23-01-2018

  • Moeilijkheden in drankgelegenheid/weerspannigheid/openbare dronkenschap op Markt te Maaseik om 02.30 uur. Uitbater van Café laat weten dat een dronken persoon voor overlast zorgt aan het café. Twee politieploegen ter plaatse. E.Y (29j) is voor geen rede vatbaar, spreekt wartaal, roept, tiert en bedreigt de politiemensen. Mee ten burele en ter ontnuchtering in amigo.